Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului e-adidasi.ro (e-adidasi.ro)

Site-ul e-adidasi.ro (e-adidasi.ro) este operat de societatea SC EADIDASI LIMITED SRL, cu sediul in STR. CTIN. RADULESCU-MOTRU, NR. 16, Sector 4, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J41/10781/2019, CUI RO306480275. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului e-adidasi.ro (e-adidasi.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si e-adidasi (e-adidasi.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Administratorul e-adidasi.ro (e-adidasi.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. e-adidasi.ro (e-adidasi.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului e-adidasi (e-adidasi.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii e-adidasi.ro (e-adidasi.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului

Administratorul e-adidasi.ro (e-adidasi.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului e-adidasi (e-adidasi.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Taxe transport

  • FanCurier (Bucuresti, 2-5 zile) 25 lei;
  • FanCurier (livrare in toata tara, 2-5 zile lucratoare) 25 lei;
  • Transport gratuit la comenzi mai mari de 149 lei.

Recomandari privind returnarea produselor

Produsul trebuie sa fie în aceeasi stare in care l-ati primit, nepurtat, fara pete sau rupturi.

Pasii pe care trebuie sa ii urmati sunt urmatorii:

  1. Sunati la noi cu mentiunea ca aveti un colet de returnat, iar noi vom lua legatura cu firma de curierat FanCurier si ii vom indruma in a va ridica coletul. Va trebui sa expediati coletul catre adresa Soseaua Virtutii, nr 148, sector 6, Bucuresti, destinatar SC EADIDASI LIMITED SRL,
  1. Produsul trebuie ambalat in cutia in care a fost trimis si impachetat intr-o coala protectoare pentru a nu deteriora cutia produsului.

IMPORTANT! In cazul in care deteriorati cutia prin lipirea directa a awb-ului, fara a proteja ambalajul produselor se va percepe o taxa de 15 lei, contravaloarea ambalajului.

Costuri de returnare

Va informam ca primul schimb de marime este GRATUIT. ATENTIE, nu vom suporta taxele de transport de 25 lei, in cazul in care doriti sa schimbati produsul cu alt model/culoare, pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor.

Taxele de transport nu vor fi suportate nici in cazul in care perechea/perechile trimise la schimb nu vi se potrivesc si doriti sa schimbati din nou, plata transportului de 25 lei va fi suportata de dumneavoastra.

Returnarea contravalorii produselor

Puteti opta si pentru returnarea banilor, intr-un cont bancar, dar nu mai tarziu de 14 zile de la primirea comenzii.

Restituirea banilor se face in 14 zile (conform O.U.G. 34/2014, art. 13, alin. 1, 2 şi 3) de la primirea coletului in depozitul nostru. Mentionam ca banii sunt restituiti doar in baza unui cont bancar.

Verificarea produselor returnate si coletelor expediate

Toate produsele expediate si returnate sunt verificate individual, in detaliu de catre personalul specializat. Verificarea se realizeaza in prezenta camerelor de supraveghere video.

Motive pentru refuzarea coletelor returnate

  • depasirea perioadei de retur (14 zile de la primirea coletului);
  • ambalajul deteriorat;
  • ambalarea necorespunzatoare a produsului;
  • urme de purtare/ produse deteriorate;
  • trimiterea coletelor cu ramburs (taxe de transport sau valoarea produsului primit)

CONTRAVALOAREA PRODUSULUI RETURNAT SE RESTITUIE DOAR PRIN VIRAMENT BANCAR.

Produsele au 30 de zile garantie.

CLOSE

Product categories

Add to cart